WICO C1 este o clonă de LG G3, cu talie ultrasubțire de doar 5.5 mm

1.213 ori
<b>WICO C1 este o clonă de LG G3, cu talie ultrasubțire de doar 5.5 mm</b>WICO este o companie care nu a creat doar o imitație de iPhone 6, ci mai nou și o clonă de LG G3, pe care o puteți vedea mai jos. E vorba despre WICO C1, care nu doar copiază flagshipul LG, ci îl și face mai subțire, ajungându-l astfel pe...

WICO este o companie care nu a creat doar o imitație de iPhone 6, ci mai nou și o clonă de LG G3, pe care o puteți vedea mai jos. E vorba despre WICO C1, care nu doar copiază flagshipul LG, ci îl și face mai subțire, ajungându-l astfel pe ultrasubtirele Allview X2 Soul.

C1 ar avea un ecran edge to edge, după cum vedeți și o grosime de doar 5.5 mm, deci e foarte subțire. în mod bizar, în ciuda acestei grosimi, producătorul a reușit să integreze și o baterie generoasă de 3050 mAh la bordul handsetului. Alte dotări ale acestei prezente inedite includ un display de 5.5 inch cu rezoluție 720p, o cameră de 13 MP în spate și o cameră frontală de 8 MP.

Avem parte și de un procesor MediaTek, cel mai probabil un octa core, iar aparent producătorul smartphone-ului promite și o ramă metalică, fabricată din magneziu pe acest device. Va fi interesant de văzut dacă se păstrează și tema afișată pe ecran, care teoretic e trademark LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×