Un nou headset Bluetooth concept, definitia elegantei, acum la dimensiuni minuscule

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.119 ori
<b>Un nou headset Bluetooth concept, definitia elegantei, acum la dimensiuni minuscule</b>Cu toate ca tehnologia avanseaza, se intampla destul de rar sa vedem pe piata un headset Bluetooth cu adevarat aratos si elegant, care sa nu isi tradeze scopul tehnologic. Din fericire, exista si concepte, cum este acest Transparent Fragility, un headset...

Cu toate ca tehnologia avanseaza, se intampla destul de rar sa vedem pe piata un headset Bluetooth cu adevarat aratos si elegant, care sa nu isi tradeze scopul tehnologic. Din fericire, exista si concepte, cum este acest Transparent Fragility, un headset Bluetooth creat de catre designerul Ilshat Garipov.

Accesoriul este mai degraba o bijuterie eleganta de purtat in ureche, decat o componenta necesara comunicarii. Cu un design simplu si atractiv, Transparent Fragility poate fi controlat cu ajutorul unei singure taste touch. Headsetul este simplist, iar forma sa de "picatura de apa" il face ideal pentru publicul feminin.

Un nou headset Bluetooth concept, definitia elegantei, acum la dimensiuni minuscule

Deja ne putem imagina ca vedem acest accesoriu in urechea unor domnisoare care prefera sa copieze la examene via Bluetooth si o fac cu toata eleganta conferita de headset. Va deveni acest concept realitate?

Sursa: Tuvie.com  via Gadget Zone

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×