O nouă imagine clară cu Nexus 5 Își face apariția, spatele aduce ușor cu Nexus 7 2013

Autor:  | Publicat în:  LG 1.151 ori
<b>O nouă imagine clară cu Nexus 5 Își face apariția, spatele aduce ușor cu Nexus 7 2013</b>Designul camerei lui Nexus 5 și lookul părții din spate aduce destul de mult cu cel al lui Nexus 7 2013, dacă vă uitați cu atenție la imaginea de mai jos. Evident, camera este mai mare, dar hai să analizăm tot ce știm despre acest smartphone....

Designul camerei lui Nexus 5 și lookul părții din spate aduce destul de mult cu cel al lui Nexus 7 2013, dacă vă uitați cu atenție la imaginea de mai jos. Evident, camera este mai mare, dar hai să analizăm tot ce știm despre acest smartphone.

Apărut pentru prima oară într-un clip promoțional pentru Android 4.4 KitKat cu câteva săptămâni în urmă, telefonul a fost subiect de zvonuri de nenumărate ori în ultima vreme. El va fi produs tot de către LG, a primit deja aprobarea FCC și așteptam acum doar o lansare oficială. Handsetul va sosi cu un display Full HD de 5 inch și procesor Qualcomm Snapdragon 800, dacă ne luăm după zvonuri.

El va include și 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 1.2 MP. Bateria sa va fi o unitate de 2300 mAh și vom beneficia și de încărcare wireless, LTE, NFC și obișnuită suită de senzori (accelerometru, giroscop, senzor de proximitate, barometru). Debutul acestui model ar trebui să aibă loc peste aproximativ 2 săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×