Un nou Motorola cu mega baterie, din seria MAXX ajunge pe web; Să fie acesta Droid MAXX?

1.222 ori
<b>Un nou Motorola cu mega baterie, din seria MAXX ajunge pe web; Să fie acesta Droid MAXX?</b>Telefoanele Motorola cu brandingul MAXX se remarcă printr-o super baterie, care asigură cu mult mai multa durata de viață decât telefoanele normale. Se pare că Moto ar avea în plan cel puțin un astfel de model, dacă ne luăm după scăparea lui...

Telefoanele Motorola cu brandingul MAXX se remarcă printr-o super baterie, care asigură cu mult mai multa durata de viață decât telefoanele normale. Se pare că Moto ar avea în plan cel puțin un astfel de model, dacă ne luăm după scăparea lui @evleaks.

El a postat o imagine cu un nou smartphone Motorola pe web, numind acest nou venit Motorola Droid MAXX. Terminalul va sosi prin Verizon peste câteva luni și va fi dotat cu butoane capacitive, rama din Kevlar și probabil o baterie cu capacitate mai mare de 3000 mAh. Telefonul ar avea numele de cod XT1080M, deci va fi o versiune cu baterie extinsă a lui Droid Ultra (XT1080).

Seria va fi întregita de un Droid Mini, XT1030 și de Moto X, XT1060, versiunea Verizon a lui X Phone. Din păcate nu avem specificații pentru nici unul dintre aceste modele, dar de vreme ce ne apropiem de lansarea lui Moto X, mă aștept să le vedem și pe celelalte modele debutând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×