LG lucrează la un nou telefon Windows Phone, după mai bine de un an

1.336 ori
<b>LG lucrează la un nou telefon Windows Phone, după mai bine de un an</b>E posibil să mă înșel, dar cred că a trecut mai bine de un an de când LG a lansat un telefon cu Windows Phone la bord. Dacă am crezut inițial ca firma sud-coreeana &nbsp;a luat-o pe urmele celor de la Sony și a renunțat la acest OS, ei bine...

E posibil să mă înșel, dar cred că a trecut mai bine de un an de când LG a lansat un telefon cu Windows Phone la bord. Dacă am crezut inițial ca firma sud-coreeana  a luat-o pe urmele celor de la Sony și a renunțat la acest OS, ei bine iată că LG are totuși în proiect un nou terminal WP8.

Informația a fost confirmată de către Kwon Soon, managing director al LG India. Același oficial a ținut să precizeze că Android și telefoanele cu acest OS reprezintă strategia principală a companiei, datorită ratei sale de penetrare și a popularității. LG și-a exprimat și încrederea în Windows Phone, mai ales că are fondurile și marketingul Microsoft în spate.

BGR afirmă că LG nu s-a hotărât dacă va lansa telefonul pe piață sau dacă îl va dezvolta doar că proiect adiacent. Trebuie să recunosc că primele modele WP ale companiei asiatice nu erau deloc rele și dacă nu mă înșel, LG a fost chiar prima companie care a lansat un handset de acest gen, LG Optimus 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×