Un nou Motorola RAZR: V XT889 vine În China, cu Android 4.0 preinstalat

1.090 ori
<b>Un nou Motorola RAZR: V XT889 vine În China, cu Android 4.0 preinstalat</b>Dacă HTC are parte de modele unice create special pentru piața din China, de ce nu ar face și Motorola același lucru? La urma urmei tot Motorola a lansat în China un Droid RAZR cu camera de 13 megapixeli și ecran 720p. Acum avem un nou model de RAZR...

Dacă HTC are parte de modele unice create special pentru piața din China, de ce nu ar face și Motorola același lucru? La urma urmei tot Motorola a lansat în China un Droid RAZR cu camera de 13 megapixeli și ecran 720p. Acum avem un nou model de RAZR și anume Motorola RAZR V XT889, disponibil un exclusivitate pe piața chineză.

Acest terminal are un design complet nou față de Droid RAZR. în partea frontală avem câte o grilă metalică sus și jos pe handset, plus 3 butoane virtuale pentru Android 4.0 ICS. Terminalul folosește un ecran de 4.3 inch, care are cel mai probabil rezoluție qHD, deși nu putem confirma 100% în acest moment. în partea din spate avem și aici protecție Kevlar, curbată în partea superioară, unde se afla camera de 8 megapixeli cu bliț LED și difuzorul de mari dimensiuni. Restul specificațiilor sunt identice cu cele ale lui RAZR, în afară de funcționarea dual mode CDMA/GSM.

Motorola RAZR V XT889 a sosit în magazinele din China ieri și observ că interfața sa este total diferită de acel Blur UI de pe Droid RAZR. Ar fi interesant să aflăm și ce baterie are acest model, deoarece o sursă de alimentare apropiată de cea a lui Droid RAZR MAXX ar fi binevenită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×