Un nou phablet de 5 inch: Sharp SH530 vine cu Android 4.0, suport dual SIM

Autor:  | Publicat în:  Sharp 964 ori
<b>Un nou phablet de 5 inch: Sharp SH530 vine cu Android 4.0, suport dual SIM</b>După Samsung și al său Galaxy Note au urmat și cei de la LG și alte câteva companii asiatice care au adoptat acest format al phableturilor, ajunse populare destul de rapid. Acum a venit și rândul celor de la Sharp să urmeze trendul, anunțând...

După Samsung și al său Galaxy Note au urmat și cei de la LG și alte câteva companii asiatice care au adoptat acest format al phableturilor, ajunse populare destul de rapid. Acum a venit și rândul celor de la Sharp să urmeze trendul, anunțând terminalul SH530, cu ecran de 5 inch și Android 4.0 ICS la bord.

Acest telefon este unul dual SIM și se pare că va ajunge în afară Japoniei, lucru îmbucurător pentru o companie care de obicei vinde produsele în special la nivel local. Recent Foxconn a anunțat achiziția unei cote de 10% din acțiunile Sharp, deci vor surveni și câteva modificări de strategie odată cu acest nou partener. Revenind la SH530, terminalul suporta o rezoluție modestă de doar 800 x 480 pixeli pe acel ecran uriaș. Nici procesorul sau nu este prea impresionant: un dual core MTK MT6577 de 1 Hz produs de către MediaTek.

Alte dotări includ 512 MB RAM, HSPA cu viteza de până la 7.2 Mbps, AGPS, WiFi, camera de 5 megapixeli în spate și o cameră frontală de 1.3 MP. Sharp SH530 măsoară 9.9 mm în grosime, cântărește 176 grame și pune la dispoziție memorie internă de 16 GB. Produsul va debuta în China în curând, probabil la un preț foarte accesibil, eventual undeva sub 200 de dolari.

Un nou phablet de 5 inch: Sharp SH530 vine cu Android 4.0, suport dual SIM

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×