Samsung Galaxy S III disponibil pe negru! Avem preț și data de lansare!

1.396 ori
<b>Samsung Galaxy S III disponibil pe negru! Avem preț și data de lansare!</b>Direct din Marea Britanie vin vești despre Samsung Galaxy S III, în varianta de culoare neagră. Această versiune mai elegantă de telefon quad core de la Samsung a apărut întâi într-o serie de fotografii de la Olimpiada de la Londra, publicate pe...

Direct din Marea Britanie vin vești despre Samsung Galaxy S III, în varianta de culoare neagră. Această versiune mai elegantă de telefon quad core de la Samsung a apărut întâi într-o serie de fotografii de la Olimpiada de la Londra, publicate pe pagina de Facebook Samsung, aparent din greșeală. Acum retailerul britanic Mobilefun a publicat și un preț și o dată de lansare pentru terminalul în varianta neagră.

El costă 500 de lire sterline, care la cursul actual BNR s-ar traduce cam în 2880 lei și va sosi în stocul britanicilor peste o lună, o lună și jumătate. Specificațiile rămân identice, inclusiv procesorul quad core Exynos de 1.4 GHz, asistentul virtual S Voice, ecranul Super AMOLED Plus de 4.8 inch, 1 GB RAM, Android 4.0 ICS și camera de 8 megapixeli cu captura 1080p. Lansat întâi în variante de culoare albă și albastră, Galaxy S III este așteptat și pe negru, deoarece la urma urmei predecesorul său, Galaxy S II a debutat astfel și a vândut foarte multe unități pe negru.

Evident, la câteva luni după debutul lui Galaxy S III vom avea și obișnuitele unități roz, mov, verzi și alte culori, pornind de obicei din Coreea de Sud. și cu câteva luni în urmă dacă ați fi căutat un Galaxy S II pe culoarea "coral Pink" el ar fi costat cu 100 sau 200 de lei mai mult decât cel negru. Mă aștept ca aceeași regulă să se aplice și la Galaxy S III.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×