Servicii TV la purtator cu noul terminal Motorola

1.003 ori
<b>Servicii TV la purtator cu noul terminal Motorola</b>Motorola a pierdut de curand o importanta parte a segmentului de piata in domeniul telefoniei mobile, dar isi recupereaza pierderile lansand un terminal mobil destinat serviciilor de televiziune mobila. Compania tocmai a anuntat ca terminalul DH01, din...

Motorola a pierdut de curand o importanta parte a segmentului de piata in domeniul telefoniei mobile, dar isi recupereaza pierderile lansand un terminal mobil destinat serviciilor de televiziune mobila.

Compania tocmai a anuntat ca terminalul DH01, din imaginea de mai sus va fi prezentat in cadrul CES (Consumer Electronics Show) de la Las Vegas. Produsul celor de la Motorola va suporta playback al clipurilor video la cerere si al inregistrarilor video de orice tip. Atat Motorola, cat si Nokia, Samsung si LG, ofera deja telefoane cu suport pentru serviciile Live TV, in vreme ce popularele iPod si iPhone permit utilizatorilor sa descarce clipuri video, dar nu suporta televiziune mobila.

Terminalul Motorola mentionat anterior va fi lansat in aceasta luna si va fi vandut de catre companiile de televiziune si retailerii de produse electronice, dar si de operatorii wireless. DH01 dispune de un display cu diagonala de 4.3 inch, dar si de o functie care permite utilizatorilor sa "puna pauza" intr-o transmisie TV timp de 5 minute. Terminalul include si o baterie care rezista 4 ore in modul playback video si ofera suport pentru carduri de memorie cu spatiu de stocare pentru pana la 90 de minute de continuturi video.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×