Un nou telefon BlackBery 10 OS misterios Își face apariția; Ca un Z10 dar mai lat!

1.160 ori
<b>Un nou telefon BlackBery 10 OS misterios Își face apariția; Ca un Z10 dar mai lat!</b>știam că RIM are în pregătire două telefoane BB 10 OS pentru debutul platformei la finalul acestei luni: Z10 și X10. Aceste modele sunt așteptate în februarie pe piață, dar acum avem un alt device cu noul OS la bord, pe care îl vedeți mai jos....

știam că RIM are în pregătire două telefoane BB 10 OS pentru debutul platformei la finalul acestei luni: Z10 și X10. Aceste modele sunt așteptate în februarie pe piață, dar acum avem un alt device cu noul OS la bord, pe care îl vedeți mai jos. Vă reamintesc că peste doar 4 zile e marele moment al debutului lui BB 10 OS.

Imaginile pe care le vedeți în acest articol sunt primite de către cei de la GSMArena de la un cititor care menționează că el ar fi modelul Z10. Aparent fotografiile au fost realizate de un angajat într-un magazin din Kuweit, iar sursa menționează că handsetul va fi pus în vânzare în următoarele 14 zile. Acest device arată diferit față de Z10 pe care îl știam deja, mai ales în ce privește partea superioară. Ea era de obicei mai îngustă și ușor rotunjită, iar acest nou design seamănă leit cu cel al unui Xperia din 2012-2013.

Un nou telefon BlackBery 10 OS misterios Își face apariția; Ca un Z10 dar mai lat!

Telefonul seamănă mai degrabă cu BlackBerry Dev Alpha, acel terminal de teste care era de fapt Z10 cu o carcasă dreptunghiulară care îi ascundea designul. Nu m-ar mira ca versiunile internaționale ale lui BlackBerry Z10 să vină cu designuri diferite, doar au nume de cod diferite, nu? (Lisbon, London, Laguna). Dacă Galaxy S II a fost disponibil fără buton Home fizic prin AT&T în SUA, atunci orice design se poate localiza, nu-i așa?

Un nou telefon BlackBery 10 OS misterios Își face apariția; Ca un Z10 dar mai lat!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×