Un nou telefon Motorola Android scapa pe web

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.955 ori
<b>Un nou telefon Motorola Android scapa pe web</b>Dupa ce am avut ocazia sa aruncam o privire asupra tabletului Motorola Sholes, scapat recent pe web, iata inca o scapare a unui model produs de aceeasi companie. De aceasta data este vorba de un telefon Motorola Android. Avem de-a face cu un handset full...

Dupa ce am avut ocazia sa aruncam o privire asupra tabletului Motorola Sholes, scapat recent pe web, iata inca o scapare a unui model produs de aceeasi companie. De aceasta data este vorba de un telefon Motorola Android.

Avem de-a face cu un handset full touchscreen, dotat cu o camera de 8 megapixeli cu autofocus si blitz dual LED, un display de 3.8 inchi, procesor de 800 MHz si o carcasa neagra si cu margini rotunjite. Acestea sunt singurele specificatii pe care le cunoastem deocamdata, dar terminalul pare destul de promitator.

Motorola Android

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×