SJCAM SJ8 este o nouă cameră video de acțiune ce filmează 4K la 60 fps; este anunțată și camera video SJCAM 360+ cu suport pentru captură la 360 grade

930 ori
<b>SJCAM SJ8 este o nouă cameră video de acțiune ce filmează 4K la 60 fps; este anunțată și camera video SJCAM 360+ cu suport pentru captură la 360 grade</b>Din partea producătorului asiatic SJCAM sosesc astăzi două noi produse interesante, printre acestea fiind regăsită camera video de acțiune SJ8 ce poate filma 4K Ultra HD la 60 cadre pe secundă și camera video SJ360+ ce este capabilă de captură

Poate că numele SJCAM vă este cunoscut deja, dar în situația în care nu aveți idee vă anunțăm noi că este vorba despre denumirea purtată de către o firmă asiatică ce s-a specializat în dezvoltarea de camere video de acțiune și nu numai. Chiar astăzi în portofoliul companiei apar două noi modele și anume SJCAM SJ8 - o cameră video de acțiune ce filmează 4K la 60 cadre pe secundă și camera video SJCAM SJ360+ ce filmează la 360 grade.

SJCAM SJ8

Cel mai inedit model de pe această listă este cu siguranțăSJCAM SJ8, produs care deja a fost listat de către site-ul GearBest.com și cei interesați se pot înscrie într-un program de tip pre-înregistrare pentru a primi informații despre data la care camera va intra la precomandă. Printre dotările sale avem în primul rând senzorul foto Sony IMX377 de 12 mpx capabil de captură video la rezoluție 4K Ultra HD și 60 cadre pe secundă.

sjcam sj8

Poate filma la rezoluție 4K și la 30 cadre pe secundă, iar asta cu suport EIS de stabilizare electronică a imaginii. Se oferă și două display-uri OLED, unul dintre acestea fiind plasat în față și servind pe post de "oglindă" la realizarea materialelor de tip vlogging și a capturilor selfie. Avem și suport GPS extern, un procesor Ambarella H22 la interior, posibilitate de captură RAW, slow-motion și suport pentru comenzi vocale. 

De asemenea, camera aduce și suport pentru microfon extern, conectivitate Wi-Fi, un display principal tactil de 2.33 inch și port USB Type-C, respectiv mini HDMI. Prețurile nu au fost dezvăluite, dar știm că această camera va debuta comercial până la finalul lunii octombrie. 

SJCAM SJ360+

Cât despre celălalt model numit SJCAM SJ360+, acesta este o cameră video compactă capabilă de captură video la 360 grade la rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli). Vine cu un display frontal de 0.96 inch, cu suport pentru conectivitate Wi-Fi (acoperire până la 10 metri), suport pentru control de pe smartphone via Wi-Fi, dar și cu o aplicație dedicată numită SjCamPano ce poate fi instalată pe iOS sau Android.

La interior se află o baterie de 1700 mAh și producătorul afirmă că vom putea încărca materiale video la 360 grade atât pe Facebook, cât și pe YouTube. Nu sunt detalii despre senzorul de imagine, dar vom primi procesorul SJCAM A7S la bord. Deși data de lansare a acestei camere video nu este știută, vedem că GearBest o are deja listată pe site!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×