Un nou telefon tri SIM Își face apariția: GooPhone X1+; Primul model cu Android?

1.833 ori
<b>Un nou telefon tri SIM Își face apariția: GooPhone X1+; Primul model cu Android?</b>Multă lume are impresia că telefoanele triple SIM sunt o invenție proaspătă, mai ales de când LG a anunțat&nbsp;că lucrează cu Mediatek la un astfel de terminal. Ei bine, aceste modele existau în China și India de ceva vreme, dar nu și în...

Multă lume are impresia că telefoanele triple SIM sunt o invenție proaspătă, mai ales de când LG a anunțat că lucrează cu Mediatek la un astfel de terminal. Ei bine, aceste modele existau în China și India de ceva vreme, dar nu și în variante smartphone cu Android, cum e modelul de față.

Nou venitul pe care îl vedeți aici este GooPhone X1+, care a ajuns pe web sub formă de imagini hands on. Din câte știu firma din spatele său produce câteva clone atractive de iPad Mini, printre altele. Acest model Tri SIM folosește un procesor MediaTek și ar urma să ajungă pe piața (asiatică) până la finalul lunii august.

Un nou telefon tri SIM Își face apariția: GooPhone X1+; Primul model cu Android?

Din păcate nu avem și o listă de specificații pentru acest model, dar remarc o cameră de 5 sau 8 MP în spate, cu bliț LED și o amplasare a difuzorului în stil Samsung. Mai remarc și prezența de butoane Android virtuale și că GooPhone X1+ e un telefon butucănos. Sacrificiul evident pentru un astfel de produs este cel al bateriei. Pe când și la noi gadgeturi de acest gen?

Un nou telefon tri SIM Își face apariția: GooPhone X1+; Primul model cu Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×