Vodafone România are de azi 3 telefoane noi În portofoliu: BlackBerry Q10, Nokia 301 și Sony Xperia L

2.350 ori
<b>Vodafone România are de azi 3 telefoane noi În portofoliu: BlackBerry Q10, Nokia 301 și Sony Xperia L</b>După ce BlackBerry Q10 a fost lansat de Orange România săptămâna trecută, iată că și Vodafone România anunța intrarea acestui handset în portofoliul său, însoțit de alte două modele interesante de telefoane. E vorba despre accesibilul...

După ce BlackBerry Q10 a fost lansat de Orange România săptămâna trecută, iată că și Vodafone România anunța intrarea acestui handset în portofoliul său, însoțit de alte două modele interesante de telefoane. E vorba despre accesibilul Nokia 301 și Sony Xperia L.

BlackBerry Q10 este disponibil de azi, rulează BlackBerry OS 10 și vine cu o tastatură fizică QWERTY în bună tradiție BlackBerry. Terminalul este dotat cu 16 GB memorie internă, procesor dual core de 1.5 GHz, 2 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli în spătel. Avem la dispoziție și un ecran OLED de 3.1 inch și un BlackBerry Hub de nouă generație, pe care l-ați văzut analizat în detaliu în recenzia noastră pentru BlackBerry Z10.

Tot de azi găsim la Vodafone și telefonul Nokia 301, un low end cu camera de 3.2 MP, conectivitate HSDPA de 7.2 Mbps, ecran de 2.4 inch, cu rezoluție 320 x 240 și Bluetooth 3.0. Telefonul nu dispune de WiFi sau NFC și are o baterie de 1200 mAh. Un alt nou venit este Xperia L, care poate fi achiziționat de astăzi de la Vodafone. El încorporează o cameră de 8 megapixeli cu senzor Exmor RS și HDR, un display TFT de 4.3 inch cu rezoluție de 854 x 480 pixeli și procesor dual core Snapdragon de 1 GHz.

Care dintre aceste modele vă tentează? Vă invităm la discuții pe Forumul Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×