Un presupus Samsung Galaxy S III flexibil Își face apariția din nou În imagini

1.868 ori
<b>Un presupus Samsung Galaxy S III flexibil Își face apariția din nou În imagini</b>Samsung Galaxy S III este vedeta incontestabilă a începutului de an, deoarece are privilegiul unor imagini și specificații ajunse pe web prea devreme, asta în comparație cu iPhone 5, care rămâne în continuare misterios. Deocamdată cea mai mare...

Samsung Galaxy S III este vedeta incontestabilă a începutului de an, deoarece are privilegiul unor imagini și specificații ajunse pe web prea devreme, asta în comparație cu iPhone 5, care rămâne în continuare misterios. Deocamdată cea mai mare întrebare rămâne dacă noul smartphone va fi unul dual core sau quad-core, dar până să aflăm răspunsul haideți să vedem noile imagini cu presupusul Galaxy S III.

Este vorba din nou de un terminal flexibil, cu un ecran Super AMOLED Plus 3D cu rezoluție 720p, care vine cu o cameră de 12 megapixeli, o carcasă foarte subțire, 2 GB RAM și o diagonală de 4.6 inch. îmi vine greu să cred că Samsung ar risca popularitatea noului său vârf de linie cu un ecran 3D, care a dat greș pentru LG Optimus 3D și HTC EVO 3D. Tehnologia 3D nu este prea eficienta pe telefoanele mobile deocamdată, atât la capitolul consum al bateriei, cât și al solicitării pe care îl are asupra ochilor utilizatorului.

și cei 2 GB RAM sună puțin exagerat pentru 2012, dar asta vom afla de abia atunci când Samsung se va decide să ne arate un demo cu Galaxy S III. Vă reamintesc că pe acest model nu îl vom vedea la MWC 2012, în Barcelona, deoarece Samsung prefera să îl lanseze în cadrul unui eveniment separat, ce va avea loc în prima jumătate a acestui an. Voi ce așteptări aveți de la noul Galaxy S?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×