HMD Global cere FCC schimbarea numelui de cod pentru Nokia 9; se renunță la versiunea TA-1004 ce sosea cu 4 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.509 ori
<b>HMD Global cere FCC schimbarea numelui de cod pentru Nokia 9; se renunță la versiunea TA-1004 ce sosea cu 4 GB RAM</b>Descoperim astăzi că cei de la HMD Global au depus de curând o cerere la FCC pentru schimbarea numelui de cod asociat lui Nokia 9 în varianta cu 4 GB memorie RAM. Versiunea era cunoscută drept TA-1004, dar finlandezii doresc ca de acum înainte

Prin intermediul unei informații ajunse astăzi online, aflăm că cei de la HMD Global au depus de curând o cerere la FCC pentru modificarea numelui de cod lui Nokia 9 din TA-1004 în TA-1012. Aceste detalii sunt incluse în scrisoarea pe care o puteți vedea și voi mai jos și trebuie menționat că modelul ce purta acest nume de cod (TA-1004) și-a făcut chiar de curând apariția în benchmark-ul AnTuTu cu 4 GB memorie RAM.

Nokia 9 FCC

În afară de această variantă am avut la un moment dat menționat și un model misterios cu 8 GB memorie RAM, variantă plauzibilă ținând cont de această anulare de care aflăm azi. Pe Nokia 9 îl așteptăm cu display de 5.3 inch și rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli), cu o cameră duală de 13 megapixeli pe spate și cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la bord.

Ar trebui să primim și o baterie generoasă, scanner de amprente și sistemul de operare Android 7.1 Nougat preinstalat din fabrică alături de o interfață aproape stock. Debutul este programat pentru această vară, dar nu se știe precis data la care finlandezii vor lansa noul produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×