HMD Global cere FCC schimbarea numelui de cod pentru Nokia 9; se renunță la versiunea TA-1004 ce sosea cu 4 GB RAM

1.617 ori
<b>HMD Global cere FCC schimbarea numelui de cod pentru Nokia 9; se renunță la versiunea TA-1004 ce sosea cu 4 GB RAM</b>Descoperim astăzi că cei de la HMD Global au depus de curând o cerere la FCC pentru schimbarea numelui de cod asociat lui Nokia 9 în varianta cu 4 GB memorie RAM. Versiunea era cunoscută drept TA-1004, dar finlandezii doresc ca de acum înainte

Prin intermediul unei informații ajunse astăzi online, aflăm că cei de la HMD Global au depus de curând o cerere la FCC pentru modificarea numelui de cod lui Nokia 9 din TA-1004 în TA-1012. Aceste detalii sunt incluse în scrisoarea pe care o puteți vedea și voi mai jos și trebuie menționat că modelul ce purta acest nume de cod (TA-1004) și-a făcut chiar de curând apariția în benchmark-ul AnTuTu cu 4 GB memorie RAM.

Nokia 9 FCC

În afară de această variantă am avut la un moment dat menționat și un model misterios cu 8 GB memorie RAM, variantă plauzibilă ținând cont de această anulare de care aflăm azi. Pe Nokia 9 îl așteptăm cu display de 5.3 inch și rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli), cu o cameră duală de 13 megapixeli pe spate și cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la bord.

Ar trebui să primim și o baterie generoasă, scanner de amprente și sistemul de operare Android 7.1 Nougat preinstalat din fabrică alături de o interfață aproape stock. Debutul este programat pentru această vară, dar nu se știe precis data la care finlandezii vor lansa noul produs.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×