Call of Duty Strike Team review: FPS cu elemente de tactică și cu marea lipsă a multiplayerului (Video)

1.439 ori
<b>Call of Duty Strike Team review: FPS cu elemente de tactică și cu marea lipsă a multiplayerului (Video)</b>Call of Duty Strike Team este un joc pe care l-am testat pe iOS, pe iPad Mini cu aproape 2 luni în urmă, iar astăzi realizăm și review text pentru acest titlu. La momentul recenziei jocul costă 7 dolari, deci destul de mult pentru un FPS care nu...

Call of Duty Strike Team este un joc pe care l-am testat pe iOS, pe iPad Mini cu aproape 2 luni în urmă, iar astăzi realizăm și review text pentru acest titlu. La momentul recenziei jocul costă 7 dolari, deci destul de mult pentru un FPS care nu oferă chiar o experiență completă.

Strike Team s-a lansat la începutul lunii septembrie, cu publisher Activision și producător The Blast Furnace. Acțiunea acestui COD are loc în cadrul universului din Black Ops 2, iar per total acest FPS nu este mai bun decât Modern Combat 4, care are deja aproape un an. Acesta este un hibrid între FPS și un joc de strategie, de vreme ce puteți alterna între viziunea prin ochii combatantului sau cea de tip Drona, de deasupra.

Puteți schimba personajul, organiza un grup de soldați după abilități și chiar crește în nivel și deblocă noi arme. Există și un mod special Survival, cu valuri de inamici care vă vor ataca și având că singur scop supraviețuirea. Veți putea controla un tanc, o mitralieră din elicopter, un sniper, turete și multe altele, dar din păcate controlul acestora nu e foarte bine realizat.

Call of Duty Strike Team review: FPS cu elemente de tactica și cu marea lipsa a multiplayerului (Video)

O mecanică bună a jocului o reprezintă acele săgeți care se înroșesc și pot fi apăsate pentru a trece direct la o țintă ce poate fi atacată la sigur. în funcție de modul în care ucideți inamicii, veți primi mai multe sau mai puține puncte de experiență. Partea bună la Strike Team e că puteți termina jocul fără a face achiziții pe bani reali.

Din păcate acest titlu nu vine cu multiplayer și singurul element de competiție online este un leaderboard. Acțiunea vă va duce de la cercul arctic la Hong Kong și în Afganistan, cu grafică destul de arătoasă, chiar și pe iPad Mini. Armele sunt realiste, iar acțiunea e destul de variată, deși soldații au fraze cam repetitive.

îi acordăm acestui titlu o notă de 7 din 10, el nefiind la înălțimea unui Modern Combat. Strike Team poate fi descărcat de aici pentru iOS sau de aici pentru Android.

Prețul tabletei îl puteți afla de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×