Un studiu arată că jumătate dintre posesorii de iPhone intenționează să treacă la iPhone 5S sau 5C

984 ori
<b>Un studiu arată că jumătate dintre posesorii de iPhone intenționează să treacă la iPhone 5S sau 5C</b>Un studiu al celor de la Ask.com, care a implicat peste 4000 de posesori de iPhone indică faptul că 46% dintre aceștia intenționează să cumpere un iPhone 5S sau 5C de îndată ce va sosi în magazine. &nbsp; Vă reamintesc că marțea viitoare, pe...

Un studiu al celor de la Ask.com, care a implicat peste 4000 de posesori de iPhone indică faptul că 46% dintre aceștia intenționează să cumpere un iPhone 5S sau 5C de îndată ce va sosi în magazine.

Vă reamintesc că marțea viitoare, pe 10 septembrie Apple are o conferință de presă în cadrul căreia vă prezenta oficial noile telefoane. Studiul anterior menționat arata și că peste 60% dintre actualii posesori de iPhone sunt mai interesați de iPhone 5S, decât de iPhone 5C. Aceleași persoane își doresc în special o baterie mai bună (40% dintre ei), în vreme ce 34% dintre ei vor să vadă la lucru scannerul de amprente.

Deși inițial credeam că iPhone 5C se va vinde masiv în rândul publicului larg, încep să iau în calcul și teoria că posesorii de iPhone să îl cumpere drept al doilea telefon. Voi care credeți că este publicul țintă pentru iPhone 5C?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×