Amazon ia În calcul lansarea unui smartphone gratuit

1.071 ori
<b>Amazon ia În calcul lansarea unui smartphone gratuit</b>Zvonurile despre un smartphone Amazon împânzesc webul deja de 2-3 ani, dar iată că astăzi ele ajung într-o nouă zona. Conform unor analiști și surse apropiate de Amazon, retailerul online ar intenționa să lanseze un handset disponibil gratuit....

Zvonurile despre un smartphone Amazon împânzesc webul deja de 2-3 ani, dar iată că astăzi ele ajung într-o nouă zona. Conform unor analiști și surse apropiate de Amazon, retailerul online ar intenționa să lanseze un handset disponibil gratuit.

Ideea este ca Amazon să obțină profit din serviciile oferite pe terminale, clientul plătind spre exemplu o taxă pentru serviciul Amazon Prime. E posibil și ca scurgerea de informații să menționeze handsetul gratuit doar în contextul unui abonament de telefonie, ceea ce nu ar fi ieșit din comun. Data de lansare pentru acest device e încă neclară, iar în ce privește software-ul, ne așteptam la un Android customizat, așa cum a fost cazul și pe tabletele Amazon.

La începutul acestui an a existat o serie de zvonuri care afirmă că Amazon ar lucra la un telefon cu ecran 3D, terminale de tip media center și multe alte produse hardware. E gata oare Amazon să intre pe piața telefoanelor sau mai trebuie să aștepte puțin pentru a vedea dacă Apple are succes cu iPhone 5C spre exemplu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×