ZTE oferă câteva indicii într-o manieră amuzantă despre dotările flagship-ului Nubia X; Acesta va avea display dual

1.020 ori
<b>ZTE oferă câteva indicii într-o manieră amuzantă despre dotările flagship-ului Nubia X; Acesta va avea display dual</b>Printre terminalele ce se vor lansa pe finalul acestui an îl avem și pe ZTE Nubia X, un terminal aniversar aparent care tocmai ce a primit un teaser deosebit din partea producătorului chinez. Aflăm pe această cale detalii interesante despre

Folosindu-se de pagina oficială de Weibo, compania chineză ZTE a decis să ne ofere câteva informații despre viitorul flagship Nubia X pe seama unui teaser în care a adunat zvonurile apărute în presă. Unele detalii de aici par credibile, dar există și aspecte unde observăm doza de ironie a producătorului chinez precum secțiunea unde afirmă că deși leak-urile indică un raport screen to body de 100%, în "realitate" s-a ajuns la recordul de 200%.

ZTE Nubia X

Toate aceste puncte vă sunt traduse în lista de mai jos și după cum spuneam mai sus, unele sunt destul de credibile, dar altele ridică semne de întrebare. Un aspect interesant este cel al prețului unde ZTE râde de zvonurile apărute online, precizând în formă de glumă că datorită costurilor mari din timpul dezvoltării telefonului pe mâncare și ratoni (?!), smartphone-ul va costa peste 10000 yuan.

  • Deși zvonurile vorbesc despre un raport screen to body de 100%, am reușit să ajungem la 200%
  • Dacă vă simțiți ochii obosiți de la prea mult gaming, nu-i problemă, avem un mod de protecție pentru ochi
  • Tema de pe telefon va fi automat modificată în funcție de culoarea husei folosite
  • Telefonul dispune de ecran flexibil și utilizatorii pot plia telefonul după cum doresc
  • Fără notch și cameră frontală, selfie-urile vor fi realizate cu camera din spate
  • Pregătit pentru gaming oriunde
  • Încărcare fără fir prin Wi-Fi (e evident că e vorba de wireless aici)

ZTE are simțul umorului, asta dacă traducerea oferită de Google Translate este pe atât de corectă pe cât credem. Vă amintim că ZTE Nubia X ar urma să debuteze pe data de 31 octombrie cu procesor Snapdragon 845, 8 GB RAM, baterie de 3800 mAh, cameră duală în spate, ecran principal IPS de 6.26 inch și ecran secundar de 5.1 inch în spate. Puteti vizualiza aici imaginea completa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×