Un telefon concept inedit, CELLS

1.350 ori
<b>Un telefon concept inedit, CELLS</b>Conceptul aranjamentului alternativ a fost folosit ca baza pentru acest terminal de catre designerul Timo Wong, in proiectarea telefonului CELLS. Designul imita conturul unei tavi cu fructe, iar tastele numerice nu sunt separate de linii drepte, patrate...

Conceptul aranjamentului alternativ a fost folosit ca baza pentru acest terminal de catre designerul Timo Wong, in proiectarea telefonului CELLS.

Designul imita conturul unei tavi cu fructe, iar tastele numerice nu sunt separate de linii drepte, patrate sau cercuri, ci de contururi care alterneaza pe o singura suprafata. Fiecare tasta numerica beneficiaza de propria sa "celula", iar contururile sugereaza o experienta senzoriala de exceptie, pentru un telefon mobil. Acesta aminteste mai degraba de un iPod mai lung, combinat cu elemente ale noilor terminale Meizu.

Se pare ca CELLS isi respecta numele, care inseamna "celule", avand ca atuu dispunerea tastelor sale, in forma de celule. Terminalul este extrem de subtire, facandu-ne sa ne intrebam ce fel de baterie se ascunde in spatele carcasei si cat timp va rezista aceasta. Aruncand o privire la imaginea de mai sus observam ca handsetul este dotat cu o camera foto si un difuzor, dar nu cunoastem si restul listei de specificatii tehnice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×