Un utilizator Reddit a cumpărat un Samsung Galaxy S6 fals şi a detaliat păţania sa; Telefonul vine cu chipset MediaTek!

Autor:  | Publicat în:  Clone de Telefoane 3.254 ori
<b>Un utilizator Reddit a cumpărat un Samsung Galaxy S6 fals şi a detaliat păţania sa; Telefonul vine cu chipset MediaTek!</b>Ştiţi vorba aceea "imitaţia e cea mai sinceră formă de flatare". Ei bine, un producător iscusit, probabil din China a clonat Samsung Galaxy S6 şi nu a făcut o treabă chiar rea, dacă ne luăm după imaginile de mai jos. &nbsp; Un utilizator...

Ştiţi vorba aceea "imitaţia e cea mai sinceră formă de flatare". Ei bine, un producător iscusit, probabil din China a clonat Samsung Galaxy S6 şi nu a făcut o treabă chiar rea, dacă ne luăm după imaginile de mai jos.

Un utilizator Reddit (MalcomSex) a postat o serie de imagini şi impresii legate de acest device. Observăm şi câteva benchmark-uri cu scoruri mult mai scăzute decât generează de obicei Galaxy S6 (AnTuTu are un scor cu 50.000 de puncte mai mic), dar şi prezenţa unui procesor MediaTek. Terminalul vine cu doar 1 GB RAM, o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli şi procesor Cortex A7 Mediatek MT6582, foarte popular pe handseturile anilor trecuţi.

Clona de Samsung Galaxy S6

Mai trist e că utilizatorul Reddit afirmă că a plătit 500 de dolari pentru acest telefon şi nu 100 sau 200 de dolari, valoarea sa reală. Trebuie să recunoaştem că privit de la exterior acest smartphone arata destul de convingător. Până şi senzorul pentru puls de sub blitz a primit o imitaţie şi aparent avem şi o clonă de S Health, oricât de ciudat sună.

Samsung Galaxy S6 contrafacut

De remarcat şi diagonala de 4.6 inch aici, sau cel puţin aşa arată aplicaţia Phone Info. Aflaţi şi că acest model rulează Android 4.4 KitKat şi nu Android 5.0, aşa cum afirma mai toate meniurile sale. Putem doar să spunem atenţie mare pe viitor, deoarece sunt sigur că vor ajunge şi la noi in țară astfel de țepe!

Clona de Samsung Galaxy S6

Clona de Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 AnTuTu

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×