UPC "baga cox"!

2.145 ori
<b>UPC "baga cox"!</b>UPC a investit 6 milioane de euro cu scopul de a creste viteza serviciilor de Internet oferite, iar incepand cu ziua de luni, abonatii UPC - Astral se bucura de o viteza a conexiunii de 4 ori mai mare. Astfel cei ce au pachetul Ultra pot downloada cu 6...

UPC a investit 6 milioane de euro cu scopul de a creste viteza serviciilor de Internet oferite, iar incepand cu ziua de luni, abonatii UPC - Astral se bucura de o viteza a conexiunii de 4 ori mai mare. Astfel cei ce au pachetul Ultra pot downloada cu 6 Mbps maxim, platind doar 95 lei pe luna (fara TVA). De asemenea ei beneficiaza si de o viteza de upload de pana la 512 kbps.

Pentru cei ce vor opta pentru pachetul cel mai ieftin, si anume cel Standard viteza va fi de 1 Mbps la download si de 256 kbps la upload pentru pretul de 45 RON. Exista si un pachet intermediar numis Plus ce va va oferi o viteza de 4 Mbps la download si 512 kbps la upload, acesta costand 70 de RON pe luna. Compania UPC are in acest moment 125.000 de abonati la serviciul sau de Internet de tip broadband, dar numarul va creste cu siguranta daca noile conexiuni sunt la fel de stabile pe cat sunt de rapide.

La capitolul cablu TV, UPC Romania avea 1.3 milioane de abonati, 100.000 de clienti Internet si 52.000 de clienti pentru servicii de telefonie fixa in primele noua luni din 2006!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×