UPC lanseaza servicii Internet cu viteze de download de pana la 100 Mbps

Autor:  | Publicat în:  UPC 1.051 ori
<b>UPC lanseaza servicii Internet cu viteze de download de pana la 100 Mbps</b>Ziarul Financiar ne informeaza ca UPC, unul dintre marii operatori telecom din Romania, a lansat recent servicii Internet cu viteze de descarcare de pana la 100 Mbps, prin reteaua de cablu. Clientii companii din 12 orase vor beneficia de noul serviciu, la...

Ziarul Financiar ne informeaza ca UPC, unul dintre marii operatori telecom din Romania, a lansat recent servicii Internet cu viteze de descarcare de pana la 100 Mbps, prin reteaua de cablu. Clientii companii din 12 orase vor beneficia de noul serviciu, la un tarif de 25 de euro pe luna.

Clientii companii UPC din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Galati, Bacau, Buzau si alte orase vor putea atinge viteze de descarcare a datelor de 50 Mbps si 100 Mbps. Portofoliul de produse Internet UPC cuprinde oferte cu preturi intre 12 euro pe luna (12 Mbps download si 2 Mbps upload) si 25 de euro (100 Mbps download, 6 Mbps upload).

Un avantaj al noilor servicii este acela ca va exista o perioada de gratuitate de 3, pana la 6 luni pentru clientii care semneaza contracte in aceasta perioada (in functie de durata contractului). Achizitionarea unui pachet de Internet si telefonie pentru o durata de 2 ani poate aduce clientilor si pana la 600 de minute gratuite de convorbiri in retele nationale fixe, convorbiri nelimitate in reteaua UPC si o licenta gratuita antivirus Smartguard, plus gazduire spatiu web 500 Mbps si 20 de adrese email. De asemenea, clientii beneficiaza si de acces gratuit la serviciul analog de televiziune.

Sa vedem acum contraoferta RCS&RDS si Romtelecom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×