Scalado prezinta o noua camera pentru telefoanele mobile, fara pic de lag

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.195 ori
<b>Scalado prezinta o noua camera pentru telefoanele mobile, fara pic de lag</b>Vesti bune pentru paparazzi din intreaga lume: se pare ca lagul camerei foto de pe terminalele mobile a disparut, cel putin in cazul technologiei folosite de catre cei de la Scalado. Trimitand imagini direct catre display-ul camerei si capturandu-le sub...

Vesti bune pentru paparazzi din intreaga lume: se pare ca lagul camerei foto de pe terminalele mobile a disparut, cel putin in cazul technologiei folosite de catre cei de la Scalado.

Trimitand imagini direct catre display-ul camerei si capturandu-le sub forma de JPEG SpeedTagged modificat atunci cand vine momentul pozei reale, solutia Scalado permite realizarea de instantanee de buna calitate. In plus, utilizatorul telefonului mobil dotat cu o astfel de camera va beneficia de un preview in timp real al imaginii, plus moduri de zoom.

Concurenta este deja acerba si pe piata modulelor de camera foto pentru telefoanele mobile, incluzand branduri ca Aptina, OmniVision Samsung sau MtekVision. Acestea sunt favorite la adoptarea tehnologiei SpeedTags si poate ca vom vedea inventia celor de la Scalado si pe noile handseturi Sony Ericsson, dotate cu camere de 12 megapixeli.

Sursa: Engadgetmobile.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×