Samsung lucrează la un modul de cameră de 20 de megapixeli, lansat către finalul lui 2014 pe Galaxy Note 4

1.338 ori
<b>Samsung lucrează la un modul de cameră de 20 de megapixeli, lansat către finalul lui 2014 pe Galaxy Note 4</b>Dacă Samsung Galaxy S5 ar putea avea o cameră de 16 megapixeli fără stabilizare optică, ei bine Galaxy Note 4 ar putea încorpora un nou modul foto de 20 de megapixeli. Samsung lucrează la o astfel de cameră, intenționând să livreze produsul...

Dacă Samsung Galaxy S5 ar putea avea o cameră de 16 megapixeli fără stabilizare optică, ei bine Galaxy Note 4 ar putea încorpora un nou modul foto de 20 de megapixeli. Samsung lucrează la o astfel de cameră, intenționând să livreze produsul finalizat în a doua jumătate a anului viitor.

Cam atunci ar trebui să debuteze și Galaxy Note 4, care ar putea încorpora această cameră. Samsung estimează că 25% sau 90 de milioane din smartphone-urile sale din 2014 să fie dotate cu camere de 16 megapixeli sau mai perfomante. Problema e că furnizarea de componente va fi limitată, cum e cazul mecanismelor de autofocus de exemplu.

Samsung livrează zeci, dacă nu sute de milioane de telefoane, deci e greu să acoperi toate produsele cu componente potrivite. E posibil să vedem și un Galaxy S5 Mini cu camera puternică, un Galaxy Mega tot cu senzor foto de top și poate un nou Galaxy Zoom. Sunt tare curios și ce alte funcții foto și moduri de captură va mai născoci gigantul sud coreean.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×