Probleme În paradis? Creșterea Samsung stagnează În trimestrul 4 2013; Predicțiile pentru 2014 sunt sumbre!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.312 ori
<b>Probleme În paradis? Creșterea Samsung stagnează În trimestrul 4 2013; Predicțiile pentru 2014 sunt sumbre!</b>Se pare că Samsung nu stă&nbsp;prea bine când vine vorba despre rezultate financiare, cel puțin nu atât de bine pe cât și-ar dori investitorii săi. După ce oficialii companiei au recunoscut că nu au vândut atât de multe modele Galaxy S4 pe...

Se pare că Samsung nu stă prea bine când vine vorba despre rezultate financiare, cel puțin nu atât de bine pe cât și-ar dori investitorii săi. După ce oficialii companiei au recunoscut că nu au vândut atât de multe modele Galaxy S4 pe cât au fi dorit, acum vedem și câteva cifre pentru trimestrul sărbătorilor de iarnă.

Profitul a fost de doar 7.8 miliarde de dolari în această perioadă, cu mai bine de 15% mai scăzut față de predicțiile analiștilor și este prima scădere de aceste gen în ultimii 2 ani. Vânzările totale înregistrate de Samsung au fost de 55.2 miliarde de dolari, neschimbate față de trimestrul 3, ceea ce e rău dacă avem în vedere sărbătorile.

Există totuși o creștere în Q4 2013, dar asta doar față de trimestrul 4 din 2012 și cu un procent mic de 5%. Predicțiile pentru 2014 sunt pesimiste pentru Samsung, astfel dacă trimestrul 4 a fost dezamăgitor în condițiile Crăciunului și ale unui Galaxy Note 3 proaspăt lansat, oare ce produs va împinge în fata întreaga companie în acest trimestru?

Singurul loc de creștere în aceste prime 3 luni ar fi China, cu propriul său sezon de sărbători care începe.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×