Următorul Nexus nu va fi produs de LG, declară un oficial LG Mobile

962 ori
<b>Următorul Nexus nu va fi produs de LG, declară un oficial LG Mobile</b>Cu câteva luni în urma apăruse un zvon interesant, susținut și de imagini conform căruia LG ar pregăti un telefon Nexus 5. Trebuie să recunoaștem cu toții, nu le-a ieșit prea bine cu Nexus 4 și de aceea ne mira o astfel de inițiativă. Ei...

Cu câteva luni în urma apăruse un zvon interesant, susținut și de imagini conform căruia LG ar pregăti un telefon Nexus 5. Trebuie să recunoaștem cu toții, nu le-a ieșit prea bine cu Nexus 4 și de aceea ne mira o astfel de inițiativă. Ei bine, LG neagă din nou că ar dezvolta un asemenea terminal.

Won Kim, vicepreședinte al LG Mobile în Europa a vorbit cu All About Phones recent și a confirmat că LG nu are vreo implicare în acest proiect. Kim afirmă că nu e nevoie de un Nexus 5 pentru a crește popularitatea brandului LG sau pentru profit. E interesant că același oficial menționează că Nexus 4 a fost un succes, dar a ținut să ne reamintesca faptul că au existat și probleme de producție.

Aflăm și motivul pentru care LG nu mai vrea un nou Nexus: sud-coreenii țin neapărat să implementeze propria interfață pe terminal și probabil au pregătit și funcții noi care să rivalizeze cu cele din TouchWiz. Mă aștept ca LG Optimus G2, care ar putea sosi în următoarele zile să aducă gesturi, funcții și dotări similare cu cele de pe Galaxy S4, dacă nu chiar mai bune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×