Samsung a reușit să vândă mai multe telefoane În Finlanda, țara de baștină Nokia, decât producătorul local de telefoane

1.005 ori
<b>Samsung a reușit să vândă mai multe telefoane În Finlanda, țara de baștină Nokia, decât producătorul local de telefoane</b>Inevitabil asociem Finlanda cu Nokia și de ceva vreme și cu Rovio, creatorul lui Angry Birds. Ai zice că în această țară nordică telefoanele Nokia se vând foarte bine, dar iată că o serie de cifre ne arată că lucrurile nu stau chiar așa....

Inevitabil asociem Finlanda cu Nokia și de ceva vreme și cu Rovio, creatorul lui Angry Birds. Ai zice că în această țară nordică telefoanele Nokia se vând foarte bine, dar iată că o serie de cifre ne arată că lucrurile nu stau chiar așa.

Se pare că pentru prima oară în mulți ani Samsung a vândut mai multe telefoane decât Nokia în Finlanda și asta în trimestrul 1 al acestui an. Informațiile vin de la publicația financiară Taloussanomat, care citează cifrele primite de la IDC. Samsung a avut o cotă de piață de 36% în primul trimestru, în vreme ce Nokia a avut 33%, ia Apple 14%.

587.000 de telefoane au fost vândute în Finlanda în primele 3 luni ale anului, dintre care 73% au fost smartphone-uri. Dacă nici aceste cifre nu îngrijorează Nokia... atunci nimic nu o poate face, zic eu. E drept că există și națiuni mici în care Nokia domina piața, dar de obicei trendul e dictat de țară de baștină a unui producător, țara care ar trebui să aibă cea mai mare încredere în propriul brand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×