HTC M9 (Hima) apare În benchmarkul AnTuTu, cu ecran Full HD de 5 inch și camera de 20.7 MP În spate

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.297 ori
<b>HTC M9 (Hima) apare În benchmarkul AnTuTu, cu ecran Full HD de 5 inch și camera de 20.7 MP În spate</b>După ce am văzut invitația de presă a celor de la HTC pentru evenimentul dedicat de la CES 2015, iată că descoperim încă un leak legat de un viitor produs al asiaticilor. încă nu e clar dacă HTC M9 (Hima) va sosi la CES sau nu, dar hai să...

După ce am văzut invitația de presă a celor de la HTC pentru evenimentul dedicat de la CES 2015, iată că descoperim încă un leak legat de un viitor produs al asiaticilor. încă nu e clar dacă HTC M9 (Hima) va sosi la CES sau nu, dar hai să vedem ce ne rezervă noul flagship.

@upleaks a pus mâna pe o captură de ecran cu benchmarkul AnTuTu, rulat pe noul model, iar numele de cod Hima apare și aici. Terminalul rulează Android 5.0.1, folosindu-se un procesor Snapdragon 810, modelul 64 bit care va fi la mare căutare în 2015. în plus, la bord găsim și GPU Adreno 430, un display Full HD de 5 inch și o cameră principală de 20.7 megapixeli, cel mai probabil cu senzor Sony.

în zona frontala avem o cameră selfie impresionantă, de 13 MP, iar la interior găsim 3 GB RAM. Dacă ar fi să asociem benchmarkul cu invitația celor de la HTC, Hima va pune mare accent pe funcțiile foto și va impresiona prin camera sa, mai ales cea frontală. De remarcat și faptul că @upleaks ne mai oferise o scăpare cu specificații săptămâna trecută, iar lista de dotări suna la fel și includea și o baterie de 2840 mAh.

Cum vi se pare HTC M9 și credeți că el e modelul de la CES sau să ne așteptăm la un super cameraphone oare?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×