Va prezentam in premiera... telefonul cu 3 display-uri!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 904 ori
<b>Va prezentam in premiera... telefonul cu 3 display-uri!</b>Daca vi s-a parut vreodata ca un terminal dotat cu 2 display-uri este inutil, ce ati spune de un telefon mobil care sa includa nu mai putin de 3 ecrane? Misteriosul concept a fost elaborat de catre KDDI si poate fi admirat in imaginea urmatoare: Conform...

Daca vi s-a parut vreodata ca un terminal dotat cu 2 display-uri este inutil, ce ati spune de un telefon mobil care sa includa nu mai putin de 3 ecrane? Misteriosul concept a fost elaborat de catre KDDI si poate fi admirat in imaginea urmatoare:

Conform producatorului, display-urile se vor metamorfoza sub atingerea utilizatorului, in functie de comenzile acestuia. O problema aparenta ar fi atentia sporita pe care trebuie sa o aiba posesorul unui terminal de acest gen, cand vine vorba de zgarieturile pe care le sufera orice ecran. Vom putea oare sa vizionam simultan 3 filme diferite pe aceste display-uri sau vom profita macar de unirea a 2 dintre ele pentru o rezolutie mai buna si o latime mai mare a imaginii?

Conceptul ridica numeroase semne de intrebare, cel mai important fiind "de ce?". De ce am dori ca handsetul personal sa aiba mai mult de 2 display-uri? Raspunsul logic ar fi acela ca doar un telefon cu super-functii multimedia ar utiliza la capacitate maxima un astfel de feature. Banuim ca urmatorul pas in evolutia display-urilor ar fi implementarea ecranelor flexibile create de Sony, eventual in numar de 4 in cadrul aceluiasi terminal mobil.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×