Va prezentam in premiera... telefonul cu 3 display-uri!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 913 ori
<b>Va prezentam in premiera... telefonul cu 3 display-uri!</b>Daca vi s-a parut vreodata ca un terminal dotat cu 2 display-uri este inutil, ce ati spune de un telefon mobil care sa includa nu mai putin de 3 ecrane? Misteriosul concept a fost elaborat de catre KDDI si poate fi admirat in imaginea urmatoare: Conform...

Daca vi s-a parut vreodata ca un terminal dotat cu 2 display-uri este inutil, ce ati spune de un telefon mobil care sa includa nu mai putin de 3 ecrane? Misteriosul concept a fost elaborat de catre KDDI si poate fi admirat in imaginea urmatoare:

Conform producatorului, display-urile se vor metamorfoza sub atingerea utilizatorului, in functie de comenzile acestuia. O problema aparenta ar fi atentia sporita pe care trebuie sa o aiba posesorul unui terminal de acest gen, cand vine vorba de zgarieturile pe care le sufera orice ecran. Vom putea oare sa vizionam simultan 3 filme diferite pe aceste display-uri sau vom profita macar de unirea a 2 dintre ele pentru o rezolutie mai buna si o latime mai mare a imaginii?

Conceptul ridica numeroase semne de intrebare, cel mai important fiind "de ce?". De ce am dori ca handsetul personal sa aiba mai mult de 2 display-uri? Raspunsul logic ar fi acela ca doar un telefon cu super-functii multimedia ar utiliza la capacitate maxima un astfel de feature. Banuim ca urmatorul pas in evolutia display-urilor ar fi implementarea ecranelor flexibile create de Sony, eventual in numar de 4 in cadrul aceluiasi terminal mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×