Vânzări dezamăgitoare pentru Motorola Xoom și smartphone-ul Atrix; predicțiile financiare ale companiei ajustate

1.556 ori
<b>Vânzări dezamăgitoare pentru Motorola Xoom și smartphone-ul Atrix; predicțiile financiare ale companiei ajustate</b>După ce tot mai multe surse din industria telecom și în special din SUA indică vânzări scăzute ale tabletei Motorola Xoom, dar și ale smartphone-ului Motorola Atrix, ei bine iată că au apărut și efectele acestui fenomen. Asfel, analistul James...

După ce tot mai multe surse din industria telecom și în special din SUA indică vânzări scăzute ale tabletei Motorola Xoom, dar și ale smartphone-ului Motorola Atrix, ei bine iată că au apărut și efectele acestui fenomen. Asfel, analistul James Faucette de la Pacific Crest a scăzut estimările veniturilor Motorola Mobility pe 2011 și 2012.

în 2011, Motorola Mobility (Motorola s-a divizat în două segmente în ianuarie 2011) va avea venituri de 12.12 miliarde de dolari cu noua estimare, față de 13.7 miliarde cât fusese anticipat în prealabil. Aceiași Pacific Crest estimează că Moto va obține 13.62 miliarde în venituri în 2012, față de 15.34 miliarde cât erau așteptările înainte de esescul lui Xoom.

Tableta este prima de pe piață care rulează Honeycomb și era văzută drept un rival pentru iPad, dar la prețul de 800 de dolari lucrurile nu stau chiar așa. în ce privește smartphone-ul Motorola Atrix și prețul acestuia este prea ridicat, iar atuul său principal, acel dock specializat care transforma telefonul și un HDTV într-un înlocuitor pentru PC costă și el destul de mult. Același dock necesită un abonament special, încă un motiv pentru clienți să ezite.

Poate un urmaș mai ieftin al lui Xoom va salva situația?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×