Vânzările lui iPhone 6 depășesc acum cifra de 20 milioane de unități

953 ori
<b>Vânzările lui iPhone 6 depășesc acum cifra de 20 milioane de unități</b>Deși Apple a avut unele probleme odată cu lansarea noii generații iPhone, mai precis cu iPhone 6 Plus, terminal care a constituit subiectul revoluției #bendgate de pe rețelele de socializare, astăzi aflăm câteva detalii despre cât de bine s-au...

Deși Apple a avut unele probleme odată cu lansarea noii generații iPhone, mai precis cu iPhone 6 Plus, terminal care a constituit subiectul revoluției #bendgate de pe rețelele de socializare, astăzi aflăm câteva detalii despre cât de bine s-au vândut modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus în primele săptămâni după debutul pe piață.

Astfel, după ce în primul weekend de la debutul oficial se înregistrau aproximativ 10 milioane de unități vândute, acum, la mai bine de două săptămâni, cifra s-a dublat, numărul de terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus vândute ajungând la 20 milioane de device-uri.

Potrivit unei surse, aflăm că predicțiile Apple în ceea ce privește numărul de smartphone-uri iPhone și iPhone 6 Plus se ridică la un număr cuprins între 70-80 milioane unități, cifră ce este așteptată să fie atinsă până la sfârșitul acestui an. După cum bine știți, în redacția Mobilissimo a sosit modelul iPhone 6 Plus, recenzia sa video fiind disponibilă chiar aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×