Vanzarile lui iPhone depasesc terminalele Windows Mobile in premiera

1.760 ori
<b>Vanzarile lui iPhone depasesc terminalele Windows Mobile in premiera</b>In ciuda a ceea ce ne arata topul Krusell ieri, cu iPhone 3G depasit net de Samsung Omnia, iata ca terminalul celor de la Apple a inregistrat totusi un record de vanzari. Analistii de la Gartner au descoperit ca vanzarile terminalului iPhone le-au depasit...

In ciuda a ceea ce ne arata topul Krusell ieri, cu iPhone 3G depasit net de Samsung Omnia, iata ca terminalul celor de la Apple a inregistrat totusi un record de vanzari. Analistii de la Gartner au descoperit ca vanzarile terminalului iPhone le-au depasit pe cele ale handseturilor Windows Mobile, atat in America de Nord, ca si la nivel global.

Raportul Gartner mai arata si ca sectorul de telefonie mobila a crescut cu 11.5% in cel de-al treilea trimestru al anului, fata de 2007, iar Nokia si-a pastrat statutul de lider in ce priveste cota de piata, cu un procent de 42.4% din aceasta. Producatorul lui BlackBerry, RIM si-a crescut vanzarile cu un incredibil 81.7% in trimestrul trecut, iar Apple, pe langa cresterea vanzarilor, a anuntat recent si scaderea productiei cu 40%.

Aceasta mutare sa datoreaza celor 2 milioane de unitati iPhone ramase pe stoc si care vor contribui probabil la explozia de vanzari din perioada Craciunului. Nu doar iPhone provoaca la duel terminalele Windows Mobile, deoarece cifrele arata si ca handseturile Android si in viitor si Symbian Foundation au potentialul de a depasi telefoanele WM.

Doar Windows Mobile 7 mai poate salva aceasta piata afla in cadere...

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×