Vânzările lui LG G2 au fost afectate de către Nexus 5; doar 2 milioane de unități livrate

Autor:  | Publicat în:  LG 1.524 ori
<b>Vânzările lui LG G2 au fost afectate de către Nexus 5; doar 2 milioane de unități livrate</b>De curând, cei de la LG Electronics au dezvăluit faptul că au reușit să vândă doar 2 milioane de unități LG G2, acesta fiind un număr cu mult mai mic față de cifrele la care se așteptau inițial. &nbsp; Potrivit celor de la Digitimes,...

De curând, cei de la LG Electronics au dezvăluit faptul că au reușit să vândă doar 2 milioane de unități LG G2, acesta fiind un număr cu mult mai mic față de cifrele la care se așteptau inițial.

Potrivit celor de la Digitimes, datorită lansării lui Google Nexus 5, smartphone ce aduce aceleași caracteristici hardware pentru un preț mai mic, vânzările lui LG G2 au cunoscut o scădere considerabilă. Principalul motiv pentru care vânzările se situează la acest nivel, s-ar putea datora faptului că cele 2 terminale s-au lansat la intervale apropiate de timp.

LG G2 dispune de un display de 5.2 inch, un procesor quad-core de 2.26 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli. Din ultimele zvonuri apărute pe internet, s-ar părea că cei de la LG vor lansa următorul flagship, LG G3, în cadrul show-ului MWC 2014, ce va avea loc în Barcelona.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×