Vânzările lui LG Optimus G Pro depășesc 1 milion de unități În țara de baștină

1.127 ori
<b>Vânzările lui LG Optimus G Pro depășesc 1 milion de unități În țara de baștină</b>Cu vânzări zilnice de peste 8000 de unități și un total de 1 milion de unități, LG Optimus G Pro se dovedește a fi un phablet hit în țara sa de baștină, Coreea de Sud. Evident, între timp seria Galaxy Note a atins zeci de milioane de...

Cu vânzări zilnice de peste 8000 de unități și un total de 1 milion de unități, LG Optimus G Pro se dovedește a fi un phablet hit în țara sa de baștină, Coreea de Sud. Evident, între timp seria Galaxy Note a atins zeci de milioane de unități, iar Galaxy Note III va spori numărul în mod semnificativ.

și totuși, acest phablet LG ne-a plăcut foarte mult la Mobile World Congress 2013, datorită dotărilor sale de top, a designului atractiv și a unor funcții software inedite. Printre ele se numără și audio zoom, care va permite să alegeți o singură voce dintr-un grup de persoane pe care le filmați. LG Optimus G Pro a fost anunțat în februarie și îl așteptăm cu nerăbdare în teste la Mobilissimo.ro.

Terminalul este dotat cu display True HD IPS+ LCD Full HD, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și camera de 13 megapixeli. Acest device rulează Android 4.1.2 și folosește un procesor Snapdragon 600. Revenind la recordul de "acasă" al phabletului, el a atins 1 milion de unități vândute în 4 luni după lansare și aștept să văd cum se va descurca și LG Optimus G2 atunci când se va lansa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×