Vânzările lui LG Optimus G Pro depășesc 1 milion de unități În țara de baștină

Autor:  | Publicat în:  LG 1.051 ori
<b>Vânzările lui LG Optimus G Pro depășesc 1 milion de unități În țara de baștină</b>Cu vânzări zilnice de peste 8000 de unități și un total de 1 milion de unități, LG Optimus G Pro se dovedește a fi un phablet hit în țara sa de baștină, Coreea de Sud. Evident, între timp seria Galaxy Note a atins zeci de milioane de...

Cu vânzări zilnice de peste 8000 de unități și un total de 1 milion de unități, LG Optimus G Pro se dovedește a fi un phablet hit în țara sa de baștină, Coreea de Sud. Evident, între timp seria Galaxy Note a atins zeci de milioane de unități, iar Galaxy Note III va spori numărul în mod semnificativ.

și totuși, acest phablet LG ne-a plăcut foarte mult la Mobile World Congress 2013, datorită dotărilor sale de top, a designului atractiv și a unor funcții software inedite. Printre ele se numără și audio zoom, care va permite să alegeți o singură voce dintr-un grup de persoane pe care le filmați. LG Optimus G Pro a fost anunțat în februarie și îl așteptăm cu nerăbdare în teste la Mobilissimo.ro.

Terminalul este dotat cu display True HD IPS+ LCD Full HD, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și camera de 13 megapixeli. Acest device rulează Android 4.1.2 și folosește un procesor Snapdragon 600. Revenind la recordul de "acasă" al phabletului, el a atins 1 milion de unități vândute în 4 luni după lansare și aștept să văd cum se va descurca și LG Optimus G2 atunci când se va lansa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×