Top 5 telefoane ale anului 2012: ce prețuri au acum Samsung Galaxy S III, Galaxy Note II și alte modele hit de anul trecut

3.247 ori
<b>Top 5 telefoane ale anului 2012: ce prețuri au acum Samsung Galaxy S III, Galaxy Note II și alte modele hit de anul trecut</b>Suntem la jumătatea anului 2013, deci știm deja în mare măsură cum va arăta cam 70% din top 10 al telefoanelor pe acest an. Până să luăm decizii de acest gen, am decis să aruncăm o privire asupra telefoanelor din top 5 Mobilissimo.ro pe 2012,...

Suntem la jumătatea anului 2013, deci știm deja în mare măsură cum va arăta cam 70% din top 10 al telefoanelor pe acest an. Până să luăm decizii de acest gen, am decis să aruncăm o privire asupra telefoanelor din top 5 Mobilissimo.ro pe 2012, pentru a afla cât de mult le-a scăzut prețul și care e cea mai bună ofertă de pe piață. Hai să vedem unde se afla acum aceste handseturi.

5) HTC One X

Acest model încă are un design pare care personal îl simpatizez în fața lui Samsung Galaxy S III, S4 și iPhone. De la el a evoluat HTC One în formă actuală, iar procesorul Tegra 3 încă se mișca bine. HTC One X costa încă destul de mult la eMAG.ro, unde îl găsiți la prețul de 1.989 lei, în vreme ce la evoMAG.ro costă 1.699 lei, iar Marketonline.ro produsul costă 1.662 lei. Camera lui HTC One X se poate bate de la egal cu ușurința cu multe terminale de pe piață și vă zic unul pe care îl depășește: Xperia Z. Anul trecut când am facut recenzia acestui telefon, costa in jur de 2.600 lei!

4) LG Nexus 4

Nexus 4 e un telefon care nu a primit un review prea strălucit la Mobilissimo.ro în 2013, dar cumva el a ajuns în topul telefoanelor pe 2012, un pic orbește dacă mă intrebti pe mine. Puncte forțte? Telefonul vine cu 2 GB RAM și cu puțin noroc poate că s-a mai umblat la cameră, punctul slab al acestui handset. Funcționarea sa era impecabilă și aveți garantate update-uri rapide pentru release-urile Android 4.3 și Key Lime Pie, zic eu. Un punct lipsa mare este și cel al slotului microSD și bateria neînlaturabila. în plus designul cu spate din sticlă nu e chiar pentru oricine. Iată și câteva prețuri pentru acest device.

în luna februarie costa undeva pe la 2.400 lei.

3) iPhone 5

iPhone 5 nu mai are nici un mister pentru nimeni: este primul iPhone cu ecran de 4 inch, dar și un handset foarte subțire și arătos și primul model de handset Apple cu port Lightning. Am fost impresionați plăcut de cameră, de grafica 3D a jocurilor și evident de modul de funcționare al terminalului, fără pic de urmă de lag. Totuși, saltul față de iPhone 4S nu este atât de mare pe cât ar fi dorit unii... Prețurile pentru acest smartphone rămân în continuare destul de piperate, scăzând doar foarte puțin sub 3000 de lei, deci acest model îl echivalează pe Galaxy S4 ca preț. în luna noiembrie costa în jur de 3300 lei.

Iată câteva prețuri pentru iPhone 5 la ora actuală:

2) Samsung Galaxy Note II

Pentru mulți Samsung Galaxy Note II a fost telefonul anului, dar masivitatea acestui phablet îl face un loc întâi prea controversat pentru a întruni cu adevărat preferințele tuturor. Vorbim aici despre un terminal cu ecran de 5.5 inch, cu camera fantastică, cu o mega baterie care atinge chiar și 3 zile de funcționare, un procesor Exynos quad core care funcționează fără cusur și un super stylus cu aplicații dedicate. îmi e foarte greu să îmi imaginez ce mai poate Samsung să aducă în plus pe Galaxy Note III și asta arată cât de bun e de fapt Note II.

Iată și câteva prețuri pentru acest hit:

Terminalul se vindea prin luna octombrie cu prețuri cuprinse intre 2.850 și 2.900 lei.

1) Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III a fost campionul topurilor redactorilor Mobilissimo.ro, după ce am realizat media. Cu o cameră destul de bună, ecran perfect la acea vreme, o funcționare fără cusur și o sumedenie de gesturi revoluționare la acea vreme și care au pus bază și pentru inovația de pe Galaxy S4, acest model e încă destul de atractiv. E drept că designul nu e punctul său forțe, dar la urma urmei acest device e un Galaxy S4 cu margini mai mari și diagonală mai mică, dacă suntem puțin cinici. De reținut și funcțiile speciale ca Pop Up Play, care au debutat pe acest model.

Iată și prețurile sale:

Acum un an se vindea la prețul de 2.700 lei în varianta de 16 GB, sau 2.900 lei în cea de 32 GB!

Care dintre aceste modele ar fi achiziția verii pentru voi? Cu puțină răbdare veți prinde un Galaxy Note II mai ieftin în doar o lună sau două, pentru că se apropie Note III!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×