Cu doar câteva ore înainte de lansare, Samsung Galaxy Note 8 se afișează în varianta Orchid Gray

1.752 ori
<b>Cu doar câteva ore înainte de lansare, Samsung Galaxy Note 8 se afișează în varianta Orchid Gray</b>Peste aproximativ 7 ore vom privi lansarea live a lui Samsung Galaxy Note 8, un terminal care ni s-a dezvăluit aproape în întregime pe parcursul ultimelor 2-3 luni. Știm totul despre hardware, dar ne mai rămâne de aflat prețul la care acesta va fi

Așa cum v-am informat și noi ieri prin intermediul unui articol, în această seară la ora 18:00 (ora României) va avea loc evenimentul de lansare al lui Samsung Galaxy Note 8 - un telefon despre care știm mai toate lucrurile posibile. Înainte de lansare mai avem parte de ceva scăpări precum este cazul randării de mai jos pe care @evleaks n-o prezintă și care înfățișează varianta Orchid Gray a noului phablet.

Samsung Galaxy Note 8

Este o nuanță subtilă, identică cu cea de pe Galaxy S8 și exact ca pe flagship-ul aici amintit, avem parte de un panou frontal de culoare neagră. Știți deja faptul că telefonul vine într-o carcasă unibody cu ramă metalică și panou spate din sticlă curbată spre margini și că acesta va fi foarte îngust la a sa diagonală de 6.3 inch.

Mai sunt așteptate și alte variante de culoare precum auriu, negru, albastru și argintiu. Anterior ne erau dezvăluite nici mai mult nici mai puțin de 8 astfel de nuanțe, dar având în vedere istoricul Samsung, sunt mari șanse ca aceste culori să fie introduse pe piață ulterior și nu toate odată. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×