Succesorul lui Xiaomi Mi4 se afișează În fotografii live; acesta dispune de un display edge-to-edge

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.064 ori
<b>Succesorul lui Xiaomi Mi4 se afișează În fotografii live; acesta dispune de un display edge-to-edge</b>După un început de 2015 foarte puternic odată cu lansarea modelului Mi Note, iată că cei de la Xiaomi nu se culcă pe o ureche, aceștia lucrând în continuare la noi modele de smartphone-uri menite să cucerească publicul. Un astfel de terminal...

După un început de 2015 foarte puternic odată cu lansarea modelului Mi Note, iată că cei de la Xiaomi nu se culcă pe o ureche, aceștia lucrând în continuare la noi modele de smartphone-uri menite să cucerească publicul. Un astfel de terminal este și succesorul lui Mi4, smartphone ce a fost zărit de curând într-o serie de fotografii live.

Pe lângă imaginile cu telefonul aflat pe un birou, remarcăm și o a 3-a fotografie în care acesta este ținut de către un oficial chiar în fața sediului Xiaomi. Deși logo-ul Mi nu se poate regăsi pe device, observăm faptul că design-ul său este unul destul de similar cu cel al modelelor actuale, sosind cu o ramă metalică și butoane capacitive de control.

Printre posibilele specificații vehiculate de către sursele chineze, se numără un display Quad HD (2.560 x 1.440 pixeli) de tip edge-to-edge, 3 sau 4 GB memorie RAM, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 și o baterie de capacitate mare. Să fie acesta Xiaomi Mi5?

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×