Galaxy A90 apare menționat pe site-ul Samsung SUA, cu accent pe gaming

1.146 ori
<b>Galaxy A90 apare menționat pe site-ul Samsung SUA, cu accent pe gaming</b>Samsung Galaxy A90 a avut parte de multe scăpări în ultima vreme, culminând cu nişte randări şi detalii despre camera periscop rotativă. Azi avem practic un soi de lansare camuflată, pentru că terminalul high midrange tocmai a apărut

Samsung Galaxy A90 a avut parte de multe scăpări în ultima vreme, culminând cu nişte randări şi detalii despre camera periscop rotativă. Azi avem practic un soi de lansare camuflată, pentru că terminalul high midrange tocmai a apărut pe site-ul Samsung SUA.

Până acum au fost lansate în ultima lună modelele Galaxy A30 şi A50 la MWC 2019, apoi imediat după şi ultra accesibilul Galaxy A10, care aduce One UI la doar 105 euro. Galaxy A90 îşi face apariţia pe pagina Samsung SUA promovând conţinuturi exclusive oferite de Samsung jucătorilor de Asphalt 9. Noul telefon apare alături de modelele Galaxy S10, din greşeală.

Galaxy A90

Ştim că ar trebui să aibă o cameră pop up rotativă în stil Oppo N1, care nu a fost confirmată încă. Samsung îl împinge în faţă şi ca telefon de gaming, deci ne aşteptăm la un procesor ţeapăn şi o baterie generoasă. Ar trebui să vină cu 128 GB stocare, 6 sau 8 GB RAM şi un ecran de 6.3 inch sau chiar mai mare.

Să nu vă mire dacă vine cu Exynos-ul văzut pe vreun Galaxy S8, sau poate chiar pe S9, plus ceva funcţii speciale de gaming sau conţinuturi dedicate. Preţul va fi pe măsură şi mă aştept la o sumă similară cu cea practicată pentru Galaxy A9 (2018) la debut, deci pe la 2600 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×