Variațiuni pe aceeași temă - seria Samsung Galaxy capăta noi litere: "R", "W" și "Y"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.543 ori
<b>Variațiuni pe aceeași temă - seria Samsung Galaxy capăta noi litere: "R", "W" și "Y"</b>Există Samsung Galaxy S, Galaxy S II, S Plus, Galaxy Z, dar niciodată îndeajuns de multe variațiuni pe tema celebrei serii a producătorului asiatic. Astfel aflăm că firma sud-coreeana va mai include câteva litere în seria sa de device-uri: "R",...

Există Samsung Galaxy S, Galaxy S II, S Plus, Galaxy Z, dar niciodată îndeajuns de multe variațiuni pe tema celebrei serii a producătorului asiatic. Astfel aflăm că firma sud-coreeana va mai include câteva litere în seria sa de device-uri: "R", "W" și "Y".

Deja Samsung are în portofoliu câteva serii de anvergură, precum Wave, Galaxy sau Omnia, astfel că se simte nevoia de sub-serii, cu literele definind tipul de handseturi lansate. Ei bine, acum aflăm că litera "R" va defini în cadrul gamei Galaxy modelele rafinate, premium, în vreme ce "W" va reprezenta modelele high end, iar "M" pe cele mid-end.

Va exista și o sub-serie "Y", destinată telefoanelor entry-level menite să ajungă în buzunarele tinerilor (Young, de aici acel "Y"). Terminalele din clasa R vor costa între 300 și 400 de euro, în vreme ce W-urile vor avea prețuri de 200, până la 300 de euro, iar cele M de 130, până la 200 de euro. Galaxy Y și modelele aferente vor costa sub 130 de euro.

Vor mai exista și alte denumiri terțiare adăugate acestora, precum "Plus" pentru un upgrade de specificații, dar nu și de design, sau "Pro" pentru un model QWERTY și LTE, pentru telefoane cu suport LTE. Modelele Bada OS vor rămâne Wave-uri și vor primi numere (3, 4 etc), în vreme ce temrinalele WIndows Phone vor face parte din seria Omnia, fiind definite prin litere de genul "W", "M" și "Y".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×