Veniturile Vodafone cresc, dar mai lent...

1.721 ori
<b>Veniturile Vodafone cresc, dar mai lent...</b>In primul trimestru fiscal al acestui an veniturile companiei Vodafone Romania au crescut cu doar 7.6%, nivel de 3 ori mai slab decat cel din aceeasi perioada a anului 2007, dupa cum ne informeaza Cotidianul. Scaderea este pusa pe seama deciziilor luate...

In primul trimestru fiscal al acestui an veniturile companiei Vodafone Romania au crescut cu doar 7.6%, nivel de 3 ori mai slab decat cel din aceeasi perioada a anului 2007, dupa cum ne informeaza Cotidianul.

Scaderea este pusa pe seama deciziilor luate de catre ANRCTI, cu privire la reglementarea tarifelor si a altor servicii ale operatorilor de telefonie. In plus, ANRCTI a blocat accesul celor de la Vodafone la licitatia pentru acordarea licentei de utilizare a frecventelor radio de 410-415 MHz si 420-425 MHz. Acest lucru se intammpla la inceputul anului, iar reteaua rezultata prin utilizarea frecventelor s-ar fi dovedit utila, permitand comunicatii in banda larga.

De asemenea ANRCTI a obligat operatorul sa aplice un tarif de interconectare de 6.4 eurocenti, cel utilizat si de catre Orange. In ciuda acestor probleme, numarul de clienti ai companiei a crescut cu 12.8% atingand pragul de 9.256 milioane. 63.9% dintre acestia sunt utilizatori de servicii prepaid, iar venitul mediu pe utilizator este acum 10.3 euro, in comparatie cu 9.7 euro in luna martie a acestui an. Arucand o privire in tabara rivala, de la Orange aflam ca aceasta companie are 10.009.975 clienti, cu 21% mai mult decat in 2007, asta in vreme ce veniturile sale ating nivelul de 307 milioane de euro, cu 8.4% mai mult decat anul trecut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×