Un presupus iPhone 6c primeşte câteva randări, pe galben şi verde; Vine cu carcasă din policarbonat şi ecran de 4 inch

Autor:  | Publicat în:  Apple 806 ori
<b>Un presupus iPhone 6c primeşte câteva randări, pe galben şi verde; Vine cu carcasă din policarbonat şi ecran de 4 inch</b>Teoriile despre un iPhone 6c abundau mai degrabă anul trecut, &icirc;n vreme ce &icirc;n 2015 au fost mai puţine. Parcă totuşi &icirc;n 2016 ar fi t&acirc;rziu pentru lansarea unui astfel de model, dar nu şi dacă ne luăm după cele mai noi...

Teoriile despre un iPhone 6c abundau mai degrabă anul trecut, în vreme ce în 2015 au fost mai puţine. Parcă totuşi în 2016 ar fi târziu pentru lansarea unui astfel de model, dar nu şi dacă ne luăm după cele mai noi scăpări. Ele vin din China şi aparent imaginile ar fi fost preluate dintr-un clip video.

Acest iPhone 6c ar avea o carcasă din policarbonat, ecran de 4 inch şi e prezentat aici pe verde sau galben. Se remarcă aici şi prezenţa senzorului Touch ID integrat în butonul Home şi ni se pare bizară alegerea unei diagonale de 4 inch. Astfel, ar fi canibalizate cu siguranţă modelele iPhone 5s şi ultimul lor suflu de vânzări. Probabil că acest handset va veni cu o cameră de 8 MP în spate şi dotări similare cu cele ale unui iPhone 6.

iPhone 6c

Designul pare şi el similar cu cel al lui iPhone 6 şi remarcăm aici muchiile rotunjite şi corpul destul de slim. Şansele sunt mici totuşi să vedem un astfel de produs, mai ales că Apple nu mai are lansări în 2015, iar un debut în toamna viitoare ar fi prea târziu pentru acest terminal. Credeţi că ar avea succes acest produs să zicem la 150 de dolari mai puţin decât un iPhone 6s?

iPhone 6c

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×