Viitoarele jocuri N-Gage ar putea folosi GPS si camera

2.019 ori
<b>Viitoarele jocuri N-Gage ar putea folosi GPS si camera</b>Ne-am fi asteptat la o dezvoltare a platformei de gaming N-Gage, iar utilizarea functiilor unui telefon mobil pentru a-i distra pe gameri pare solutia logica, pentru a concura cu noile titluri pentru iPhone sau cu un eventual PSP Phone. Will Shen, seful...

Ne-am fi asteptat la o dezvoltare a platformei de gaming N-Gage, iar utilizarea functiilor unui telefon mobil pentru a-i distra pe gameri pare solutia logica, pentru a concura cu noile titluri pentru iPhone sau cu un eventual PSP Phone.

Will Shen, seful de productie N-Gage din America de Nord a dezvaluit viitorul platformei celor de la Nok Nok. Se pare ca viitoarele jocuri de pe terminalele mobile vor folosi la maxim camera incorporata, dar si GPS-ul handseturilor, plus orice alt feature, care va jocul mai atractiv. Noile titluri N-Gage vor permite utilizatorului sa faca poze cu telefonul mobil, transformandu-si aventura intr-una interactiva, in timpul jocului.

Shen a exemplificat noua tehnologie, afirmand ca veti putea interactiona cu un monstru dintr-un titlu oarecare "hranindu-l" cu fotografii. Oricat de similara cu celebrul Tamagotchi ar parea aceasta initiativa, ea este destul de inedita incat sa functioneze. Cei de la N-Gage promit in jur de 50-60 de jocuri lansate pe aceasta platforma in primul sau an de existenta, fara clasicul continut "de umplutura", ci doar continuturi distractive si originale. Vom vedea daca a meritat asteptarea pentru a vedea platforma de gaming prinzand viata din nou.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×