Viitoarele jocuri N-Gage ar putea folosi GPS si camera

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.925 ori
<b>Viitoarele jocuri N-Gage ar putea folosi GPS si camera</b>Ne-am fi asteptat la o dezvoltare a platformei de gaming N-Gage, iar utilizarea functiilor unui telefon mobil pentru a-i distra pe gameri pare solutia logica, pentru a concura cu noile titluri pentru iPhone sau cu un eventual PSP Phone. Will Shen, seful...

Ne-am fi asteptat la o dezvoltare a platformei de gaming N-Gage, iar utilizarea functiilor unui telefon mobil pentru a-i distra pe gameri pare solutia logica, pentru a concura cu noile titluri pentru iPhone sau cu un eventual PSP Phone.

Will Shen, seful de productie N-Gage din America de Nord a dezvaluit viitorul platformei celor de la Nok Nok. Se pare ca viitoarele jocuri de pe terminalele mobile vor folosi la maxim camera incorporata, dar si GPS-ul handseturilor, plus orice alt feature, care va jocul mai atractiv. Noile titluri N-Gage vor permite utilizatorului sa faca poze cu telefonul mobil, transformandu-si aventura intr-una interactiva, in timpul jocului.

Shen a exemplificat noua tehnologie, afirmand ca veti putea interactiona cu un monstru dintr-un titlu oarecare "hranindu-l" cu fotografii. Oricat de similara cu celebrul Tamagotchi ar parea aceasta initiativa, ea este destul de inedita incat sa functioneze. Cei de la N-Gage promit in jur de 50-60 de jocuri lansate pe aceasta platforma in primul sau an de existenta, fara clasicul continut "de umplutura", ci doar continuturi distractive si originale. Vom vedea daca a meritat asteptarea pentru a vedea platforma de gaming prinzand viata din nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×