Viitorul ecranelor touch vine de la Microsoft: rapiditate excepțională și un răspuns excelent la input (Video)

1.238 ori
<b>Viitorul ecranelor touch vine de la Microsoft: rapiditate excepțională și un răspuns excelent la input (Video)</b>știți acele ecrane touch de pe tablete pe care le lăudați atât de mult? Spre exemplu ecranul de pe iPad, sau de pe Galaxy Tab 10.1 sau de pe Sony Tablet S. Ei bine, la o privire atentă ele sunt mediocre și sunt departe de a oferi un feedback ideal....

știți acele ecrane touch de pe tablete pe care le lăudați atât de mult? Spre exemplu ecranul de pe iPad, sau de pe Galaxy Tab 10.1 sau de pe Sony Tablet S. Ei bine, la o privire atentă ele sunt mediocre și sunt departe de a oferi un feedback ideal. Paul Dietz de la Grupul de științe Aplicate de la Microsoft afirmă că un touchscreen standard are o latentă de 100 ms.

Asta înseamnă că se poate crea un lag observabil între interacțiunea utilizatorului cu ecranul și reacția display-ului. Aici Microsoft intră pe fir și ne oferă o experiență fantastică, ducând latenta la doar 1 ms. în acest moment experiența de 100 ms e deja standard și ne-am obișnuit cu ea, dar chiar și pe iPad atunci când vreți să mutați un icon pe ecran, acesta va "dansa" în jurul degetului utilizatorului. Microsoft vrea mai mult precizie, mai multă viteză și un răspuns mai bun al ecranelor touch, iar mai jos aveți un demo al viitoarei lor tehnologii.

Diferența dintre inputul standard și cel nou este incredibila și simțim în sfârșit că operăm în timp real. Imaginați-vă că un astfel de display răspunde de 100 de ori mai prompt la comenzi și în același clip de mai jos vedeți și activarea sa în slow motion. Sincer să fiu o astfel de tehnologie ar fi mai degrabă utilă celor care desenează pe tableta, editorilor grafici și altor asemenea profesioniști. Consumatorul de rând se va mulțumi și cu 100 ms, câtă vreme prețul e decent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×