Vivo X3L debutează În China, drept unul dintre cele mai subțiri telefoane 4G din lume

Autor:  | Publicat în:  Vivo 2.680 ori
<b>Vivo X3L debutează În China, drept unul dintre cele mai subțiri telefoane 4G din lume</b>Vivo este un brand care a căpătat notorietate în China și nu numai prin intermediul unui smartphone cu ecran 2K. Azi aflăm că aceeași firmă lansează un smartphone cu talie subțire și conectivitate 4G. &nbsp; Aparent acesta este unul dintre cele...

Vivo este un brand care a căpătat notorietate în China și nu numai prin intermediul unui smartphone cu ecran 2K. Azi aflăm că aceeași firmă lansează un smartphone cu talie subțire și conectivitate 4G.

Aparent acesta este unul dintre cele mai subțiri telefoane din lume, deși există cel puțin 2 modele mai subțiri. Noul venit poartă numele de Vivo X3L și poate fi admirat în imaginea de mai sus. Avem de-a face cu un update pentru modelul Vivo X3, iar el măsoară 6.75 mm, ceea ce îl face gros în comparație cu cei 5.5 mm ai lui Allview X2 Soul, proaspăt lansat azi. Revenind la terminalul Vivo el vine cu 2 GB RAM, un display 720p de 5  inch și o cameră de 8 megapixeli în față, cu deschidere F2.0.

Vivo X3L debutează În China, drept unul dintre cele mai subțiri telefoane 4G din lume

La bord avem un procesor quad core misterios, un Qualcomm Snapdragon tactat la 1.7 GHz, care ar putea fi un Snapdragon 400 sau 600. Vivo X3L va costa în jur de 401 dolari și va fi vândut deocamdată doar în China, mai ales că suportă doar standardul TDD-LTE. între timp aflați că pe lângă Allview X2 Soul și Huawei P7 e mai subțire decât acest model, având o grosime de 6.5 mm.

Vivo X3L

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×