Vivo X5, un nou terminal de 5-inch proaspăt lansat ce vine la pachet cu chip audio Yamaha și procesor octa-core

Autor:  | Publicat în:  Vivo 630 ori
<b>Vivo X5, un nou terminal de 5-inch proaspăt lansat ce vine la pachet cu chip audio Yamaha și procesor octa-core</b>în cursul acestei zile, producătorul chinez Vivo a anunțat lansarea unui nou terminal ce vine la pachet cu funcții muzicale, și anume Vivo X5. Acesta beneficiază de un chip audio Yamaha YSS205X-CZE2, componentă ce va oferi un sunet digital mai...

în cursul acestei zile, producătorul chinez Vivo a anunțat lansarea unui nou terminal ce vine la pachet cu funcții muzicale, și anume Vivo X5. Acesta beneficiază de un chip audio Yamaha YSS205X-CZE2, componentă ce va oferi un sunet digital mai clar, cât și un volum mai ridicat în comparație cu vechiul model Vivo X3.

Vivo X5 dispune de un display HD IPS de 5 inch (1.280 x 720 pixeli), un procesor octa-core MediaTek de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 13-megapixeli cu apertură f/2.0, o cameră secundară de 5-megapixeli cu deschidere f/2.4 și sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Vivo X5

La pachet este inclusă și conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0, 4G LTE, GPS, suport pentru cabluri OTG, un port microUSB 2.0 și o baterie de 2.250 mAh ce ar trebui să asigure o autonomie destul de bună. Vivo X5 măsoară 143.3 mm în lungime, 71.1 mm în lățime și doar 6.3 mm în grosime.

Vivo X5, un nou terminal de 5-inch proaspăt lansat ce vine la pachet cu chip audio Yamaha și procesor octa-core

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×