CEO-ul Acer, J.T Wang demisionează; Va fi Înlocuit de președintele companiei, Jim Wong În 2014!

Autor:  | Publicat în:  Acer 800 ori
<b>CEO-ul Acer, J.T Wang demisionează; Va fi Înlocuit de președintele companiei, Jim Wong În 2014!</b>După ce CEO-ul HTC a decis să predea o parte din funcțiile sale altor oficiali, iar ieri BlackBerry a rămas fără CEO, iată că și Acer pășește pe acest tărâm nesigur, schimbând CEO-ul aproape de finalul anului. &nbsp; Astfel, CEO-ul Acer,...

După ce CEO-ul HTC a decis să predea o parte din funcțiile sale altor oficiali, iar ieri BlackBerry a rămas fără CEO, iată că și Acer pășește pe acest tărâm nesigur, schimbând CEO-ul aproape de finalul anului.

Astfel, CEO-ul Acer, J.T Wang (centrul fotografiei) va demisiona, iar locul său va fi luat de către președintele companiei, Jim Wong (în stânga fotografiei). Rocada se va produce pe 1 ianuarie 2014, ia J.T Wang își va părăsi și poziția de șef al comitetului de conducere în iunie. în cazul în care vă întrebați care e contextul, Acer a anunțat venituri de 3.13 miliarde de dolari pe trimestrul 3 al acestui an, cu 3.1% mai mult decât în trimestrul trecut, dar cu 11.8% mai puțin decât în 2012.

Se pare că această schimbare vine pe fondul unor trimestre consecutive fără câștiguri prea ridicate, iar J.T Wang își asumă responsabilitatea. Acer se pregătește de o restructurare majoră, care va implica și concedierea a 7% din forța sa de muncă și anularea unora dintre produsele aflate în dezvoltare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×