Spy Shop Black Friday 2017

CEO-ul Acer, J.T Wang demisionează; Va fi Înlocuit de președintele companiei, Jim Wong În 2014!

Autor:  | Publicat în:  Acer 769 ori
<b>CEO-ul Acer, J.T Wang demisionează; Va fi Înlocuit de președintele companiei, Jim Wong În 2014!</b>După ce CEO-ul HTC a decis să predea o parte din funcțiile sale altor oficiali, iar ieri BlackBerry a rămas fără CEO, iată că și Acer pășește pe acest tărâm nesigur, schimbând CEO-ul aproape de finalul anului. &nbsp; Astfel, CEO-ul Acer,...

După ce CEO-ul HTC a decis să predea o parte din funcțiile sale altor oficiali, iar ieri BlackBerry a rămas fără CEO, iată că și Acer pășește pe acest tărâm nesigur, schimbând CEO-ul aproape de finalul anului.

Astfel, CEO-ul Acer, J.T Wang (centrul fotografiei) va demisiona, iar locul său va fi luat de către președintele companiei, Jim Wong (în stânga fotografiei). Rocada se va produce pe 1 ianuarie 2014, ia J.T Wang își va părăsi și poziția de șef al comitetului de conducere în iunie. în cazul în care vă întrebați care e contextul, Acer a anunțat venituri de 3.13 miliarde de dolari pe trimestrul 3 al acestui an, cu 3.1% mai mult decât în trimestrul trecut, dar cu 11.8% mai puțin decât în 2012.

Se pare că această schimbare vine pe fondul unor trimestre consecutive fără câștiguri prea ridicate, iar J.T Wang își asumă responsabilitatea. Acer se pregătește de o restructurare majoră, care va implica și concedierea a 7% din forța sa de muncă și anularea unora dintre produsele aflate în dezvoltare.

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×