Vivo Xplay5S ar putea include un scanner de amprente integrat sub sticla ecranului

Autor:  | Publicat în:  Vivo 754 ori
<b>Vivo Xplay5S ar putea include un scanner de amprente integrat sub sticla ecranului</b>După o serie de zvonuri legate de Vivo X5Pro şi posibilitatea includerii unui senzor ocular pe acest device, iată că un alt model Vivo primeşte o metodă revoluţionară de autentificare. Surse din China afirma că handsetul Vivo Xplay5S va sosi cu...

După o serie de zvonuri legate de Vivo X5Pro şi posibilitatea includerii unui senzor ocular pe acest device, iată că un alt model Vivo primeşte o metodă revoluţionară de autentificare. Surse din China afirma că handsetul Vivo Xplay5S va sosi cu un scanner de amprente integrat sub panoul ecranului.

Astfel se va elimina nevoia integrării senzorului biometric în spate sau într-un buton Home. Tehnologia asociată unui senzor de acest gen a fost prezentată în luna februarie a acestui an de către firma CrucialTec, dar ar fi bizar că o firmă mai mare să nu fi preluat această idee înainte de Vivo. Evident, totul e la nivel de zvon deocamdată şi ne întrebăm de ce pe Vivo X5Pro senzorul de amprente e integrat altfel, sub acel logo Vivo şi nu în panoul ecranului.

În fine, Vivo Xplay5s este un telefon cu ecran de 6 inch şi rezoluţie Quad HD, iar el ar trebui să sosească în următoarele săptămâni. Handsetul dispune de 3 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD şi oferă şi o cameră de 13 MP în spate, cu deschidere F/1.8, dar şi o cameră frontală wide angle de 8 MP.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×