Apple lansează iOS 8 beta 5, disponibil acum pentru dezvoltatori

694 ori
<b>Apple lansează iOS 8 beta 5, disponibil acum pentru dezvoltatori</b>Luna viitoare ar trebui să sosească iOS 8 în versiunea finală, dar până atunci ne pregătim de un nou beta. E vorba despre iOS 8 beta 5, care a fost oferit dezvoltatorilor în această săptămână. Noul software ocupă 272 MB și aflați mai multe...

Luna viitoare ar trebui să sosească iOS 8 în versiunea finală, dar până atunci ne pregătim de un nou beta. E vorba despre iOS 8 beta 5, care a fost oferit dezvoltatorilor în această săptămână. Noul software ocupă 272 MB și aflați mai multe detalii mai jos.

Din câte am înțeles e vorba in mare despre bug fixuri și îmbunătățiri ale funcționarii, iar update-ul e oferit over the air dezvoltatorilor. El sosește acum după ce versiunea beta 4 a fost oferită cu două săptămâni în urmă. Beta 5 însoțește OS X Yosemite Developer Preview 5, care a sosit în Mac App Store și însoțește și un nou release de software pentru Apple TV. iOS 8 beta 5 aduce un toggle QuickType, care poate fi activat cu un swipe în sus pe tastatură.

Utilizatorii lui iCloud Photo Library primesc opțiunea de a optimiza stocarea de pe iPhone folosind versiuni optimizate ale fotografiilor sau pot alege să downloadeze/păstreze originalele. Aplicația Health primește două noi opțiuni (procentajul de grăsime corporală și indicele de masă corporală), iar încă o noutate e toggle-ul VPN din zona setărilor. Toate acestea sunt completate de o căutare Spotlight mai rapidă atunci când facem acel gest de activare a căutării pe device în homescreen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×